top of page

Dermapen

Huidverbetering door middel van micro-needling

Duur: 45 min

Prijs: € 115 

Annuleringsbeleid

Annuleer uiterlijk 48 uur van te voren anders zijn wij genoodzaakt € 95 in rekening brengen, ongeacht de reden van afzegging. Annuleren kan per email of per telefoon 06 - 40225381.

Dermapen micro-needling

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. De huid heeft daardoor minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger in vergelijking met een behandeling met de dermaroller.

Waar helpt een Dermapen behandeling bij?

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Huidveroudering

  • Littekens

  • Pigmentstoornis

  • Grove poriën/ grove huidstructuur

  • Striae / striemen

Tijdens de Dermapen behandeling

Tijdens de behandeling wordt een skinbooster met actieven ingrediënten aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen roterend over uw huid bewogen wordt. Welke skinbooster er wordt gekozen is afhankelijk van de behoefte van uw huid. Er zijn verschillende cocktails voor het behandelen van bijvoorbeeld beginnende huidveroudering, pigmentstoornissen of acne.

De behandeling zelf geeft een licht ‘prikkelend’ gevoel, maar is goed te verdragen. De behandeldiepte, variërend van 0,5 mm tot 2 mm, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie. Na de Dermapen behandeling zal de huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Dit is van tijdelijke aard en zal na 24 tot 48 uur helemaal wegtrekken.

De Dermapen behandeling kan net zo vaak worden toegepast totdat men tevreden is met het resultaat. Dit kan na 1, 2 of 3 behandelingen zijn, afhankelijk van de huidconditie.

Na de Dermapen behandeling

Scrubben, peelings, zonnebank, zonnen en sauna worden afgeraden in de eerste 4 weken volgend op de behandeling.
Gebruik van make-up en het nuttigen van alcohol wordt tot 24 uur na de behandeling afgeraden.

Twijfel je nog? Boek eventueel eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie en een persoonlijk advies.

Dermapen behandeling

Dermapen behandeling voor mannen

Een dermapen behandeling is ideaal voor mannen die hun jeugdige huid willen behouden. De huid voelt na de behandeling gladder en frisser aan.

Meer weten? Kom langs!

Wil je meer weten over onze dermapen behandeling of heb je vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij één van onze artsen van Filler Cottage of neem contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Eindhoven en Goes. 

bottom of page