top of page

Kirsten Schlink

Cosmetisch arts KNMG

Kirsten Schlink Studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde in 2011 haar Artsexamen. Daarna deed zij ervaring op als arts-assistent in de psychiatrie en gynaecologie. In 2013 startte ze als arts bij de Injectable Klinieken. Hier werd zij opgeleid tot cosmetisch arts en specialiseerde zich in injectables ter verjonging en verbetering van het aangezicht, de hals en de handen. In dat zelfde jaar startte zij ook haar eigen bedrijf Filler Cottage.  Sinds Juli 2019 staat zij officiel ingeschreven in het profiel register voor de cosmetische geneeskunde en draagt zij met trots de titel “cosmetisch arts KNMG”. 

 

Met inmiddels 10 jaar ervaring als cosmetisch arts ben je bij Kirsten in goede handen. Haar sterke punten zijn de rust die ze uitstraalt en de precisie waarmee ze te werk gaat. Kirsten is ook trainer voor Bo-medical en geeft filler-workshops voor artsen. Haar specialiteit zijn filler behandelingen ter verbetering van de vorm van de neus (liquid nosejobs)

 

Als cosmetisch arts vindt zij het belangrijk om haar clienten levenslang bij zicht te houden en te begeleiden zodat ze op een mooie manier oud worden en er fris en stralend uit blijven zien. Haar doel is om met subtiele veranderingen de mooie kenmerken van een gezicht te accentueren. Ze zal altijd een eerlijk en reëel advies geven waarbij de wens van de client centraal staat. Kirsten vindt het belangrijk dat cliënten tevreden en zelfverzekerder de deur uit gaan. 

 

Kirsten woont samen met haar verloofde en twee zoontjes in Rotterdam. Haar vrije tijd besteedt ze graag  aan koken, skiën, shoppen en op vakantie gaan naar zonnige bestemmingen.

 

BIG-nummer: 39915065501

bottom of page