top of page

Kirsten Schlink

Cosmetisch arts KNMG

Kirsten Schlink Studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde in 2011 haar Artsexamen. Daarna deed zij ervaring op als arts-assistent in de psychiatrie en gynaecologie. Voordat zij Filler Cottage oprichtte werkte ze als arts bij de Injectable Klinieken. Hier werd zij opgeleid tot cosmetisch arts en specialiseerde zich in Injectables ter verjonging en verbetering van het aangezicht, de hals en de handen. 

Haar doel is om met subtiele veranderingen de mooie kenmerken van een gezicht te accentueren en de veroudering tegen te gaan. Als cosmetisch arts vindt zij het belangrijk om cliënten goed te informeren over de diverse mogelijkheden en behandelingen en de te verwachten resultaten. Ze zal altijd een eerlijk en reëel advies geven waarbij de wens van de client centraal staat. Kirsten vindt het belangrijk dat cliënten tevreden en zelfverzekerder de deur uit gaan. Haar sterke punten zijn de rust die ze uitstraalt en de precisie waarmee ze te werk gaat.

Kirsten woont samen met haar verloofde en twee zoontjes in Rotterdam. Haar vrije tijd besteedt ze graag  aan koken, skiën, shoppen en op vakantie gaan naar zonnige bestemmingen.

BIG-nummer: 39915065501

bottom of page