top of page

Plasmapen

Ooglidcorrectie zonder snijden

Duur: 45 min

Prijs: € 310 

Annuleringsbeleid

Annuleer uiterlijk 48 uur van te voren anders zijn wij genoodzaakt € 95 in rekening brengen, ongeacht de reden van afzegging. Annuleren kan per email of per telefoon 06 - 40225381.

Plasmapen behandeling

De plasmapen heeft een liftend en verjongend effect. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Daardoor krijgen de behandelde zones hun stevigheid terug. Het effect treed op in de eerste 12 weken na de behandeling en is blijvend van aard.

Waar helpt een plasmapen behandeling bij?

• Boven en onder oogleden
• Oppervlakkige rimpels
• Kleine vaatjes en hemangiomen (<1mm)
• Pigmentvlekken
• Striae en acnelittekens

Tijdens de plasmapen behandeling

De Plasmatechnologie is de nieuwste methode voor huidverstrakking en het liften van de oogleden. Het is een mooi alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie zonder te hoeven snijden en zonder littekens. Het is bewezen effectief en ook nog eens betaalbaar. In de meeste gevallen is één behandeling nodig, en in enkele gevallen twee behandelingen.

Als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen ontstaat er een kleine geladen plasma-straal. Deze plasma-straal springt van de pen over op de huid, en boort daarbij een minuscuul gaatje in de huid. Door de warmte trekt de huid samen en treedt er verstrakking op. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten afhankelijk van de grootte van het gebied. Met lidocaïnezalf is de behandeling nagenoeg pijnloos.

Twijfel je nog? Boek eventueel eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie en een persoonlijk advies.

Plasmapen behandeling

Meer weten? Kom langs!

Wil je meer weten over onze plasmapen behandeling of heb je vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij één van onze artsen van Filler Cottage of neem contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Eindhoven en Goes. 

bottom of page