top of page
AANMELDEN
NIEUWSBRIEF
BLIJF OP DE HOOGTE 
VAN DE AANBIEDINGEN 
EN NIEUWE BEHANDELINGEN
profhilo-5-POINTS.jpg
Hoe werkt Profhilo?

Profhilo is een zogenaamd bioremodellerende behandeling die de huid van binnenuit helpt te verstevigen en verstrakken. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur. Het stimuleert de productie van collageen en elastine welke de huid verzacht, verstevigt en veerkracht geeft.

 

De behandeling is geschikt voor iedereen met tekenen van huidveroudering. Ook voor mensen die graag preventief te werk gaan is Profhilo uitstekend geschikt. Het gezicht, de nek, het decolleté maar ook de armen en handen zijn populaire zones voor deze behandeling.

Profhilo vermindert fijne lijntjes en verstevigt en lift de huid significant. Ook maakt het de huid “rustiger”; poriën worden kleiner, acne en kleine ontstekingen verminderen en zelfs huidaandoeningen als eczeem nemen af.

Hoe gaat de behandeling?

De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts en duurt niet langer dan 15 minuten.

Eerst wordt de huid schoongemaakt en gedesinfecteerd om infecties te voorkomen.

Indien gewenst kan het gebied worden verdoofd door middel van een zalfje of het gebruik van een coolpack. Vaak is een verdoving echter helemaal niet nodig. Tijdens de behandeling wordt de gel in de huid geïnjecteerd, net als bij een fillerbehandeling. Profhilo verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nog om een geheel gezicht (of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

Voor een optimaal resultaat zijn 2 behandelingen nodig, met een tussenpoos van een maand. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect zichtbaar, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Wat mag wel/niet na de behandeling?

Na een Profhilo behandeling is het aan te raden om twee weken lang niet onder de zonnebank of in de sauna te gaan. Ook beautybehandelingen kun je beter uitstellen tot twee weken na de behandeling. Na de behandeling zijn er kleine zwellingen aanwezig op de plek van de injectiepunten, deze verdwijnen vanzelf in de eerste 48 uur. Wil je het proces wat bespoedigen dan kun je bultjes masseren tussen duim en wijsvinger. Er bestaat een geringe kans op een bloeduitstorting. Deze trekt binnen twee weken vanzelf weg.

Het is belangrijk om het behandelde gebied minimaal drie uur met rust te laten, zodat de prikgaatjes zich kunnen sluiten. Na die tijd kun je weer een douche nemen, dagcrème/make-up aanbrengen of lichtjes masseren. Indien je gevoelig bent voor pigmentvlekjes wordt aangeraden om twee weken lang een hoge zonnebrand factor te gebruiken.

Wil je meer weten, kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij één van onze artsen.

bottom of page