top of page

Filler behandeling

Deze natuurlijke filler is gemaakt op basis van hyaluronzuur en is geheel biologisch afbreekbaar en daardoor erg veilig. Het resultaat van de behandeling blijft 9-12 maanden zichtbaar. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig zijn (vanaf € 205). Boek eventueel eerst een vrijblijvende intake voor een persoonlijk advies met prijsindicatie.

Duur: 20 min

Prijs: € 320 (1 ml)

Annuleringsbeleid

Annuleer uiterlijk 48 uur van te voren anders zijn wij genoodzaakt € 95 in rekening brengen, ongeacht de reden van afzegging. Annuleren kan per email of per telefoon 06 - 40225381.

Wat zijn fillers?

De term fillers omvat verschillende stoffen die worden gebruikt om delen van het gezicht op te vullen of meer volume te geven. Ze worden door cosmetisch artsen gebruikt voor het verminderen van rimpels, het herstellen van verloren volume en het verbeteren van de contouren van het gezicht.

Fillers worden meestal gebruikt om het uiterlijk te verfraaien, zoals het verminderen en verzachten van fijne lijntjes en rimpels, het vergroten van lippen, neuscorrectie, verzachten van littekens, handverjonging, neuslippenplooi opvullen. mondhoeken liften, het opvullen van holtes onder de ogen en het verbeteren van de uitstraling van het gezicht. Ook worden fillers regelmatig gebruikt om de kin en kaaklijn te corrigeren of om het decolleté te verjongen.

Fillers Filler Cottage

Welke merken fillers gebruiken wij?

Fillers worden meestal gemaakt van verschillende materialen, zoals hyaluronzuur, collageen, calciumhydroxylapatiet, polymelkzuur en polymethylmethacrylaat. Filler Cottage in Rotterdam, Eindhoven en Goes gebruikt fillers met hyaluronzuur van het merk Stylage. Hyaluronzuur is een van de meest gebruikte vulstoffen vanwege de veiligheid en het tijdelijke karakter ervan. Het wordt van nature in het lichaam aangetroffen en biedt hydratatie en volume aan de huid. De door ons gebruikte natuurlijke filler is gemaakt op basis van hyaluronzuur en is geheel biologisch afbreekbaar en veilig. Het resultaat van de behandeling blijft 9-12 maanden zichtbaar. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig is. 

Het gebruik van fillers moet altijd worden uitgevoerd door gecertificeerde medische professionals, zoals cosmetisch artsen, plastisch chirurgen of dermatologen, om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief is. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en volledig geïnformeerd te zijn over de mogelijke risico's en bijwerkingen voordat je besluit om een fillerbehandeling te ondergaan. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt of meer informatie zoekt. 

Voor en na foto's fillerbehandeling

Traangootbehandeling met fillers voor en na Nienke.jpg

Traangootbehandeling met fillers

Neuscorrectie met fillers voor en na close up.jpg

Neuscorrectie met fillers

Hoe gaat een fillerbehandeling in zijn werk?

Fillerbehandelingen bestaan uit een gesprek, het reinigen, markeren en eventueel verdoven van het te behandelen gebied, het injecteren van de filler, lokale massage en nacontrole.

Filler Cottage biedt een filler behandeling in Rotterdam, Eindhoven en Goes. Op al onze locaties bieden wij dezelfde filler behandelingen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Filler Cottage. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult.

1. Voor de filler behandeling

Voorafgaand aan de filler behandeling vindt een gesprek met de cosmetisch arts plaats. Hierin geeft de cliënt de wensen en verwachtingen aan en beoordeelt de cosmetisch arts of hieraan kan worden voldaan met een filler behandeling. 

2. Tijdens de filler behandeling

Een cosmetische behandeling met fillers duurt vaak niet langer dan 20 minuten. Nadat de cliënt plaats heeft genomen in de behandelstoel reinigt en markeert de arts het te injecteren gebied. Indien gewenst kan het gebied worden verdoofd door middel van een zalfje, een injectie of het gebruik van een coolpack. Vaak is een verdoving niet nodig. Met een dun naaldje wordt de filler in de huid gespoten. Hoeveel injecties er nodig zijn, hangt van de behandeling en het huidtype van de cliënt af. 

3. Na de filler behandeling

Na de fillerbehandeling wordt het behandelde gebied gemasseerd door de arts voor een optimaal resultaat. Dit hoeft de cliënt hierna zelf niet te doen, tenzij de arts dit adviseert. Het effect van de hyaluronzuur filler behandeling is direct zichtbaar. Eventuele roodheid of zwelling die ontstaat, trekt vanzelf weer weg. Indien gewenst vindt er een nacontrole plaats, ongeveer 2 weken na de behandeling.

Wat mag je wel en niet doen na een filler behandeling?

Na een behandeling met fillers wordt aangeraden om twee weken lang niet in een sauna te gaan. Het gebruik van de zonnebank raden wij af in verband met pigmentvorming en vroegtijdige huidveroudering. Ook cosmetische behandelingen of massages van het gezicht dienen uitgesteld te worden tot twee weken na de fillerbehandeling. Na een aantal uur zijn de prikgaatjes gesloten en mag je weer cosmetica gebruiken of je gezicht reinigen. De huid is extra gevoelig na een filler behandeling, dus wij raden aan om zon te vermijden en overdag te smeren met een SPF50 crème. Wanneer na de behandeling een blauw plekje ontstaat mag je deze camoufleren. Sporten mag 24 uur na de behandeling weer. 

 

Wil je meer weten, kom dan langs voor een gratis intake bij één van onze artsen van Filler Cottage. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Eindhoven en Goes. 

Video filler behandeling

In onderstaande video laten we zien hoe een filler behandeling eruit ziet bij Filler Cottage. In deze video injecteren wij hyaluronzuur fillers in de traangoot. 

Filler behandelingen
Nu bekijken

Meer weten? Kom langs!

Wil je meer weten over onze filler behandelingen of heb je vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij één van onze artsen van Filler Cottage of neem contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Eindhoven en Goes. 

bottom of page