top of page

Cosmetische behandelingen voor mannen

Steeds meer mannen ontdekken de voordelen van cosmetische behandelingen. Of je nu je jeugdige look wilt behouden of specifieke cosmetische bezwaren wilt aanpakken, het is belangrijk om goed geïnformeerde keuzes te maken en te kiezen voor professionele kliniek. Bij Filler Cottage staan onze ervaren, BIG-geregistreerde artsen klaar om je te helpen! Zij hebben ruime ervaring in het behandelen van mannen.

Wil je meer weten over onze behandelingen voor mannen of heb je vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij één van onze artsen van Filler Cottage of neem contact met ons op

Hoe zit het met de mannen?

Eigenlijk wordt daar veel te weinig over gesproken, vinden wij. Mannen kunnen net als vrouwen af en toe een opfrissertje gebruiken. Ook bij mannen verslapt de huid naarmate ze ouder worden en kan het volume afnemen. Het verminder van elasticiteit kan zorgen dat de huid wat gaat rimpelen en gaat zakken. Maar daar hebben we bij Filler Cottage de perfecte oplossingen voor. Want laten we eerlijk zijn, we willen allemaal onze "game face" behouden, toch?

Populaire cosmetische behandelingen voor mannen

B(r)otox voor mannen

Botox is een van de meest populaire behandelingen onder mannen. Het is een eenvoudige, niet-chirurgische oplossing die rimpels en fijne lijntjes vermindert. Botox ontspant spieren voor een frisser en jonger gezicht. Veelvoorkomende zones zijn fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Omdat mannen sterkere spieren hebben, kan een iets hogere dosis nodig zijn. Na de behandeling zie je er ontspannen en uitgerust uit zonder dat het zichtbaar is dat er botox is geïnjecteerd! 

Botox voor de frons

Een van de meest behandelde indicaties bij mannen is de fronsrimpel. Die verticale lijnen tussen je wenkbrauwen kunnen een bezorgde of boze indruk geven, zelfs als je relaxed bent. Onze specialisten zorgen voor een glad en rustig voorhoofd, zonder die zware frons.

Botox voor kraaienpootjes

Kraaienpootjes, die kleine lijntjes rond de ogen, ontstaan door lachen of knijpen. Ze geven je gezicht een vermoeide aanblik. Botox verzacht deze rimpeltjes door de spieren rondom de ogen te ontspannen. Wij zorgen ervoor dat de kraaienpootjes verdwijnen, zodat de huid rond je ogen er frisser en jonger uitziet.

Botox voor rimpels in het voorhoofd

Voorhoofdsrimpels zijn die horizontale lijnen die verschijnen bij het optrekken van de wenkbrauwen. Ze kunnen je ouder doen lijken dan je bent. Met botox kunnen we deze rimpels gladstrijken door de spieren te ontspannen, waardoor je voorhoofd er gladder en jonger uitziet. Wij letten er nauwkeurig op dat je wenkbrauwen hun natuurlijke vorm en stand behouden, zodat je gezichtsuitdrukking authentiek blijft.

Fillers voor mannen

Fillers zijn dé oplossing voor volumeherstel, het verminderen van rimpels en plooien. Bij mannen passen we fillers anders toe dan bij vrouwen. Jouw mannelijke gezichtsvormen zijn uniek en daar houden we rekening mee. We richten ons op het verstevigen van de kaaklijn, het verbeteren van de neus en het opvullen van de traangoot voor een energieke uitstraling. Ook is er veel vraag naar het opvullen van de neuslippenplooi, het verbreden van de kin en het opvullen van slaaprimpels. We kijken per persoon welke gebieden aandacht nodig hebben en hoe we de mooie eigenschappen van je gezicht kunnen accentueren. 

Fillers voor wallen

Wallen onder de ogen kunnen je er vermoeid en ouder uit laten zien, zelfs na een goede nachtrust. Fillers verminderen deze wallen door volume toe te voegen aan de regio onder de ogen, ofwel de traangoot. Zo zie je er minder vermoeid en jeugdiger uit.

Fillers voor de neuslippenplooi

Diepe lijnen van de neus naar de mondhoeken kunnen je gezicht ouder laten lijken. Fillers verzachten deze plooien door volume terug te brengen, waardoor je er fris en energiek uitziet. We zorgen voor een subtiele behandeling, zodat je gezichtsuitdrukkingen natuurlijk blijven en je er verfrist uitziet. We streven naar een verzachting van de plooien zonder dat zichtbaar is dat er fillers zijn ingespoten.

Voor en na foto's fillerbehandeling neuslippenplooi

Voor 

Neuslippenplooi man voor fillerbehandeli

Na

Neuslippenplooi man na fillerbehandeling

Fillers voor het verbeteren van de kaaklijn

Een scherpe kaaklijn straalt kracht en jeugdigheid uit. Bij mannen kan de kaaklijn met de tijd verzakken. Met fillers kunnen we deze verbeteren en zelfs verbreden voor een meer gedefinieerde en mannelijke uitstraling. Het resultaat is subtiel, maar maakt een groot verschil in je totale look.

Bij Filler Cottage begrijpen we dat mannen unieke esthetische behoeften hebben. Onze ervaren specialisten passen de behandelingen aan om natuurlijke, mannelijke resultaten te bereiken. Of het nu gaat om het verminderen van wallen, het verzachten van de neuslippenplooi of het verbeteren van de kaaklijn, we zorgen ervoor dat je er op je best uitziet! 

Andere populaire cosmetische behandelingen voor mannen

Huidverjonging voor mannen

Chemische peelings en dermapen behandelingen en skinboosters zijn ideaal voor mannen die hun jeugdige huid willen behouden. Deze behandelingen verbeteren de textuur, verminderen pigmentvlekken en stimuleren de collageenproductie.

Huidverzorging voor mannen

Dagelijkse huidverzorging is cruciaal voor een gezonde huid. Onze Pericone MD producten zijn uiterst geschikt voor de mannelijke huid. Bij Filler Cottage adviseren we je graag over de beste producten en routines voor jouw huidtype, zodat je er elke dag op je best uitziet. 

Waarom kiezen voor cosmetische behandeling?

Cosmetische behandelingen bieden niet alleen esthetische voordelen, maar kunnen ook je zelfvertrouwen en professionele uitstraling verbeteren. Mannen hebben weinig andere opties om tekenen van veroudering aan te pakken zonder make-up. Ontdek hoe b(r)otox en andere behandelingen bij Filler Cottage je kunnen helpen om er fris en energiek uit te zien!

Meer weten? Kom langs!

Wil je meer weten over onze behandelingen voor mannen of heb je vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij één van onze artsen van Filler Cottage of neem contact met ons op.  Je vindt ons in Rotterdam, Eindhoven en Goes.

bottom of page