top of page

Fillers Rotterdam

Ben je op zoek naar een gerenommeerde kliniek voor filler behandelingen in Rotterdam? Dan ben je bij Filler Cottage aan het juiste adres. Filler Cottage is gevestigd in Rotterdam-Noord, in de wijk Blijdorp. Op vijf minuten loopafstand van het Rotterdam Centraal Station. In onze moderne kliniek ben je van harte welkom en geven we je graag meer informatie over behandelingen met fillers.

Waar moet je op letten bij het zoeken naar een kliniek voor fillers in Rotterdam?

In Rotterdam zijn er verschillende klinieken en medische professionals die fillers aanbieden. Het is belangrijk om een gerenommeerde en gecertificeerde kliniek te kiezen met ervaren artsen of specialisten in cosmetische behandelingen. Het is aan te raden om te zoeken naar professionals die gespecialiseerd zijn in esthetische geneeskunde en die ervaring hebben met het toepassen van fillers in het gezicht of de lippen, afhankelijk van de gewenste behandeling. Wij werken met een sterk team dat bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde cosmetisch artsen. Bij Filler Cottage in Rotterdam ben je welkom voor een vrijblijvende intake. Hier bespreken we de wensen, de behandelmogelijkheden en de verwachte resultaten. Hierna is er tijd om de informatie te laten bezinken en na te denken over het wel of niet inplannen van een fillerbehandeling. Direct overgaan tot een filler behandeling na de intake behoort ook tot de mogelijkheden. 

Fillers met een natuurlijk resultaat in Rotterdam

Filler Cottage in Rotterdam is gespecialiseerd in filler behandelingen met een natuurlijk en subtiel resultaat. Geen drastische veranderingen in het gezicht, maar verfraaien en verfijnen van het uiterlijk is ons doel. Wij gebruiken hoogwaardige en veilige hyaluronzuur fillers die lichaamseigen hyaluronzuur bevatten en door het lichaam zelf geleidelijk worden afgebroken. Onze cosmetisch artsen in Rotterdam kunnen je alles vertellen over hoe filler behandeling in zijn werk gaat en je informeren over de mogelijke risico’s en nazorg die bij de behandeling komen kijken. 

Waar komen onze cliënten in Rotterdam vandaan?

Filler Cottage in Rotterdam bevindt zich op de Walenburgerweg 26A, in de wijk Blijdorp. Onze kliniek bevindt zich in de buurt van Rotterdam-Hillegersberg, Rotterdam-Schiebroek, Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam-Centrum en Rotterdam-West. Onze cliënten komen niet alleen uit Rotterdam, maar ook uit andere steden en dorpen in Zuid-Holland. 

 

Naast Rotterdam, heeft Filler Cottage ook vestigingen in Eindhoven en Goes

Filler behandelingen Filler Cottage Rotterdam

Welke bekende filler behandelingen in Rotterdam biedt Filler Cottage aan?

Filler Cottage in Rotterdam bevindt zich op de Walenburgerweg 26A, in de wijk Blijdorp. Onze kliniek bevindt zich in de buurt van Rotterdam-Hillegersberg, Rotterdam-Schiebroek, Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam-Centrum en Rotterdam-West. Onze cliënten komen niet alleen uit Rotterdam, maar ook uit andere steden en dorpen in Zuid-Holland. 

Lipfiller behandeling in Rotterdam

Vollere lippen? Bij Filler Cottage in Rotterdam kun je terecht voor een lipfiller behandeling

Profhilo filler behandeling in Rotterdam

Jeugdiger uiterlijk? Bij Filler Cottage in Rotterdam kun je terecht voor een Profhilo filler behandeling. Graag informeren we je uitgebreid over Profhilo behandelingen bij Filler Cottage. 

Liquid facelift

Bij een liquid facelift wordt het gehele gezicht behandeld met fillers en/of botox. Samen met de arts wordt de wens van cliënt besproken. De arts beoordeelt welke behandeling er mogelijk is om het gehele gezicht op te frissen en te corrigeren. Zo zie je eruit als jezelf, maar dan net iets jonger, frisser en stralender. Boek een vrijblijvend consult om de mogelijkheden te verkennen. 

Traangoot behandeling met fillers in Rotterdam

Er minder vermoeid uitzien? Bij Filler Cottage in Rotterdam kun je terecht voor een traangoot behandeling met fillers. Graag informeren we je uitgebreid over onze traangoot behandelingen bij Filler Cottage. 

Filler behandeling van het gezicht in Rotterdam

Een andere wens? Het kan zijn dat je een specifieke wens hebt om een deel van het gezicht meer volume te geven met fillers. Denk aan een neuscorrectie met fillers, de kaaklijn accentueren met fillers of de jukbeenderen accentueren met fillers. De wensen en mogelijkheden bespreken we graag tijdens een vrijblijvend consult bij Filler Cottage in Rotterdam. 

Wil je meer informatie over een filler behandeling in Rotterdam bij Filler Cottage? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. Of plan meteen een afspraak in.

Voor- en na foto’s van filler behandelingen in Rotterdam bij Filler Cottage

Graag een voor- en na foto van een filler behandeling zien? Bekijk een aantal voor- en na foto’s van cliënten die wij behandeld hebben met fillers.

Meer weten? Kom langs!

Wil je meer weten over onze behandelingen of heb je vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij één van onze artsen van Filler Cottage in Rotterdam of neem contact met ons op.  

bottom of page