top of page

Filler Cottage Goes

Filler Cottage is een moderne schoonheidskliniek in Goes waar ervaren, BIG-geregistreerde artsen werken. We zijn gespecialiseerd in injectables en huidverbetering. Je kunt bij ons terecht voor:

  • fillers

  • botox

  • profhilo behandelingen

  • huidverzorgingsproducten

Wil je meer weten over onze behandelingen of heb je vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij één van onze artsen van Filler Cottage in Goes of neem contact met ons op

Waar moet je op letten bij het zoeken naar een cosmetische kliniek in Goes?

In Goes zijn er verschillende klinieken en medische professionals die cosmetische behandelingen aanbieden. Het is belangrijk om een gerenommeerde en gecertificeerde kliniek te kiezen met ervaren cosmetisch artsen of specialisten in cosmetische behandelingen. Het is aan te raden om te zoeken naar artsen die gespecialiseerd zijn in esthetische geneeskunde en aantoonbare ervaring hebben. 


Wij werken met een sterk team dat bestaat uit gespecialiseerde en BIG-geregistreerde esthetisch artsen en cosmetisch artsen KNMG. Bij Filler Cottage in Goes ben je welkom voor een vrijblijvende intake. Hier bespreken we je wensen, de behandelmogelijkheden en de te verwachte resultaten. We vinden het belangrijk om je goed te informeren over de nazorg en de mogelijke risico’s van een behandeling.  Hierna is er tijd om de informatie te laten bezinken en na te denken over het wel of niet inplannen van een behandeling. 


Het is belangrijk dat je een klik voelt met je cosmetisch arts. Er moet een wederzijds vertrouwen zijn voor een goede behandelrelatie. Je moet er van uit kunnen gaan dat de arts je wensen begrijpt en je een advies geeft, wat specifiek op jou is afgestemd. Bij Filler Cottage zetten we de wens van de cliënt centraal en streven we samen naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat zodat je met nog meer zelfvertrouwen de deur uit gaat.   

Onze cosmetische behandelingen in Goes

Filler behandeling

Deze natuurlijke filler is gemaakt van hyaluronzuur en is geheel biologisch afbreekbaar en daardoor erg veilig. Het resultaat van de behandeling blijft 12 tot 24 maanden zichtbaar. De kosten van de filler behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig zijn.

Lipfiller behandeling

Lipfillers zijn een populaire cosmetische behandeling die wordt gebruikt om de vorm en het volume van de lippen te verbeteren. Naarmate je ouder wordt neemt het volume van de lippen langzaam af en ontstaan er rimpeltjes om de mond. Met lipfillers kan het volumeverlies van de lippen hersteld worden en de rimpeltjes worden opgevuld, waardoor ze een meer jeugdige en frisse uitstraling krijgen. 

 

Het doel van onze behandeling met lipfillers is om een subtiele verbetering te bereiken die past bij de natuurlijke vorm van de lippen en de anatomie van het gezicht. Less is more in dit geval.  

Botox behandeling

Botox (botuline toxine) is een medicijn dat de spieren ontspant en rimpels doet vervagen. Het wordt voornamelijk toegepast voor het behandelen van de fronsrimpel, de kraaienpootjes en de rimpels in het voorhoofd. Er zijn ook enkele indicaties voor botox rond de mond, zoals botox voor afhangende mondhoeken, de gummysmile of voor putjes in de kin. Naast cosmetische indicaties hebben we ook medische indicaties, zoals botox voor overmatig transpireren, tandenknarsen en voor migraine en spanningshoofdpijn.

 

Onze effectieve anti-rimpel behandelingen met botox ontspannen de spieren en doen rimpels vervagen. Het resultaat blijft gemiddeld 3-4 maanden zichtbaar. 


Lees meer over botox en de botox behandeling die we in onze cosmetische kliniek in Goes uitvoeren. 

Fillers Filler Cottage

Profhilo behandeling

Profhilo is een populaire huidverbeterende behandeling die de huid van binnenuit helpt te verstevigen en verstrakken. Het stimuleert de productie van collageen en elastine welke de huid verzacht, verstevigt en veerkracht geeft. Het hyaluronzuur in de skinbooster zorgt voor hydratatie en een mooie glow. De behandeling bestaat uit 10 kleine injecties in de huid van de wangen, kaaklijn en kin. De kleine bultjes die tijdens de behandeling ontstaan verdwijnen in de 48 uur volgend op de behandeling vanzelf. 

Profhilo fillerbehandeling

De behandeling is geschikt voor iedereen met tekenen van huidveroudering. Ook voor mensen die graag preventief te werk gaan is een Profhilo behandeling uitstekend geschikt. Het gezicht, de nek, het decolleté maar ook de armen en handen zijn populaire zones voor deze behandeling.

Filler Cottage Goes

Filler Cottage is gevestigd nabij het stadscentrum van Goes, op tien minuten loopafstand van het station. In onze moderne kliniek ben je van harte welkom en geven we je graag meer informatie over onze behandelingen.


Filler Cottage 
Van Dusseldorpstraat 2
4461 LT Goes

Daarnaast hebben we ook 2 andere Filler Cottage locaties, in Rotterdam en Eindhoven.

Onze cosmetische artsen in Goes

IMG_8721_edited_edited.jpg

Esthetisch arts  bij Filler Cottage

IMG_8703_edited_edited_edited_edited.jpg

Cosmetisch arts KNMG en oprichter Filler Cottage

Meer weten? Kom langs!

Wil je meer weten over onze behandelingen of heb je vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij één van onze artsen van Filler Cottage in Goes of neem contact met ons op.  

bottom of page