top of page

Lipfiller veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd lipfillers?

Filler Cottage behandelt geen cliënten onder de 18 jaar. Ook niet wanneer deze onder goedkeuring en begeleiding van een ouder/verzorger de behandeling wensen te ondergaan. 

Hoeveel milliliter filler voor het mooiste resultaat lipfillers?

Om een mooi resultaat te krijgen met lipfillers, is het van belang dat het lipvolume en de vorm in balans is met de rest van het gezicht. Bij Filler Cottage streven we altijd naar een natuurlijk resultaat. Daarom injecteren maximaal 1 milliliter lipfiller per behandeling. 

Kunnen lipfillers ook subtiel zijn?

Merk je dat jouw lippen het volume verliezen nu je ouder wordt? Dan zijn lip fillers de manier om ze hun jeugdige look weer terug te geven. Met hele subtiele en kleine injecties, creëer je vaak het effect alsof je twintig jaar terug in de tijd gaat. Bij Filler Cottage streven we naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat, dus wanneer je meer wilt weten ben je altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Met lipfillers krijg je je eigen lippen weer terug!

Welke techniek wordt er bij een lipfiller behandeling gebruikt?

Bij het injecteren van lipfillers kan de arts verschillende technieken gebruiken om een natuurlijk resultaat te bereiken. De arts kan de filler strategisch plaatsen om de lipcontouren te verbeteren, de cupidoboog te definiëren of volume toe te voegen aan specifieke gebieden van de lippen. Door de filler gelijkmatig te verdelen en te zorgen voor een zachte overgang tussen de behandelde en onbehandelde gebieden, kan een natuurlijk effect worden bereikt. 

Wat zijn Russian lipfillers?

De lipfiller term "Russian methode" verwijst naar een specifieke lipvergrotingstechniek die de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen. Deze techniek richt zich op het creëren van een uitgesproken lipvorm, gekenmerkt door een prominente cupidoboog en een natuurlijk ogend, gebalanceerd volume.

 

De Russische lipfiller techniek omvat meestal het injecteren van fillers in specifieke delen van de lippen om het gewenste resultaat te bereiken. De injecties zijn strategisch geplaatst om volume en definitie toe te voegen met behoud van een harmonieus en proportioneel uiterlijk. De techniek is bedoeld om de vorm, symmetrie en algehele esthetische aantrekkingskracht van de lippen te verbeteren.

 

De Russian lip filler-techniek zich op het creëren van een subtiel, natuurlijk resultaat. Het doel is om de lippen te accentueren op een manier die lijkt alsof ze van nature vol en goed gedefinieerd zijn.

 

Een van de belangrijkste aspecten van de Russische lipfillertechniek is de nadruk op het creëren van een geleidelijke overgang van het midden van de lippen naar de hoeken. Het centrale deel van de lippen wordt vaak vergroot om meer volume te geven, terwijl de hoeken iets minder vol worden gehouden. Deze techniek heeft tot doel een taps toelopend effect te bereiken, waardoor de lippen er zacht en natuurlijk uitzien.

 

Bespreek tijdens een consult of deze Russian lipfiller methode geschikt is voor jouw lippen en gezicht. Bij Filler Cottage streven we altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. 

Meer weten? Kom langs!

Wil je meer weten over onze lipfiller behandelingen of heb je vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij één van onze artsen van Filler Cottage of neem contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Eindhoven en Goes. 

bottom of page